Головна Новини Дозвілля мода П'ять осінніх трендів, на які варто звернути увагу
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять осінніх трендів, на які варто звернути увагу

Ці тренди варто врахувати при формуванні осіннього гардероба

4 серпня 2020, 11:45
Поділіться публікацією:

Розпочався останній місяць літа і незабаром доведеться знову переглянути свій гардероб, щоб перебудуватися на осінню погоду. Магазини вже поступово поповнюються модними новинками, які дизайнери підготували для сезону осінь-зима 2020. На які тренди варто звернути особливу увагу, розповіло видання Harpersbazaar.

П'ять осінніх трендів, на які варто звернути увагу

Картатий жакет

Клітка стане безумовним фаворитом осіннього сезону. Модницям рекомендують додати у свій арсенал  жакет у клітинку, який стане гідною заміною звичайному однотонному блейзеру. Вибирайте клітинку середнього розміру на яскравому тлі, тоді будете виглядати більш ефектно і стильно.

П'ять осінніх трендів, на які варто звернути увагу - фото 2

Бахрома

Найбільшим трендом без перебільшення можна назвати бахрому. Почати стилісти рекомендують зі спідниць і суконь, головною "фішкою" яких стане цей елемент одягу. Вони прекрасно доповнять ваш гардероб і зроблять образ більш оригінальним і стильним. Хорошим рішенням в новому сезоні також стане сумочка з бахромою.

П'ять осінніх трендів, на які варто звернути увагу - фото 3

Яскраво-червона сукня

Привнести яскравості в осінній гардероб допоможе червона сукня, яка є зіркою більшості осінніх колекцій. Віддайте перевагу однотонності, без принтів і декору, а  ось модель можете обирати будь-яку, на свій смак.

П'ять осінніх трендів, на які варто звернути увагу - фото 4

Білий комірець

Цієї осені будуть актуальні білі коміри та манжети. Ці суворі деталі одягу добре поєднуються зі сукнями-сорочками. У цьому сезоні дизайнери додали цим незвичайним аксесуарам нової стилізації.

П'ять осінніх трендів, на які варто звернути увагу - фото 5

Ланцюги

Сережки, кольє, браслети, ремінці сумок, пояси: ланцюги сьогодні дозволено носити в будь-якому вигляді. Чим більше, тим ефектніше: придивіться до великих масивним ланцюгів, орієнтуючись на прикраси на показі Balmain.

П'ять осінніх трендів, на які варто звернути увагу - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як носити неоновий відтінок в цьому сезоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини