Головна Новини Дозвілля мода Pantone визначив наймодніші кольори осені-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Pantone визначив наймодніші кольори осені-2020

Ці кольори зроблять ваш образ більш стильним і яскравим

20 серпня 2020, 10:55 comments1160
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відомий інститут кольору Pantone спільно з компанією Heuritech, яка спеціалізується на прогнозуванні модних трендів, представили головну палітру осені-2020. Про це йдеться на сайті Heuritech.

Pantone визначив наймодніші кольори осені-2020

Нове дослідження відрізняється від стандартних рейтингів Pantone, адже акцент в ньому зроблений на п'яти основних колірних гамах. Експерти проаналізували не лише колекції сезону осінь-зима, але і головні Instagram-тренди. У підсумку вони виділили такі модні кольори:

М'ята

Ця модна палітра складається з відтінків Misty Jade, Water Fall і UltraMarine Green. Нефрит, бірюза і зелений, на думку експертів, вони асоціюються з 80-ми, дарують відчуття спокою і гармонії.

Pantone визначив наймодніші кольори осені-2020 - фото 2

Пастель

У центрі уваги — лавандовий Lupine, ніжно-блакитний Blue Topaz, і рожевий Blushing Pink. Попри те, що ці кольори ми частіше звикли бачити на дівчатах, експерти прогнозують зростання їхньої популярності й серед чоловіків.

Pantone визначив наймодніші кольори осені-2020 - фото 3

Земляні відтінки

Коричневий Tawny Birch, темно-зелений Military Olive і бежево-персиковий Sheepskin вдало поєднуються між собою, а також органічно виглядають і з більш яскравими відтінками.

Pantone визначив наймодніші кольори осені-2020 - фото 4

Синій

Класичний синій став головним кольором 2020 року, але не варто забувати й про інші трендові відтінки цього спектру. Серед них — Blue Bird, Marina і True Blue.

Pantone визначив наймодніші кольори осені-2020 - фото 5

Рожевий

Від пудрового Pale Blush до насиченого ягідного Very Berry — ця палітра актуальна в будь-яких тональностях. Останнім часом вона стала більш популярною в соціальних мережах, адже ці кольори швидко привертають увагу і завойовують прихильність.

Pantone визначив наймодніші кольори осені-2020 - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що розповість про жінку її улюблений колір помади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини