Головна Новини Дозвілля мода Осінь-зима 2020: які кольори будуть в тренді
commentss НОВИНИ Всі новини

Осінь-зима 2020: які кольори будуть в тренді

Зроби холодний сезон яскравим

26 серпня 2020, 12:09
Поділіться публікацією:

Осінь вже не за горами, а значить пора подумати про свій осінній гардероб. Бежевий, коричневий, молочний — ці кольори завжди асоціюються з приходом осені та холодів. І майбутня осінь не стане винятком: в тренді будуть всі відтінки кольорів від молочного до коричневого. Про це розповідає видання tsn.

Осінь-зима 2020: які кольори будуть в тренді

Осінь-зима 2020: які кольори будуть в тренді. Фото: unsplash.

А саме: всі відтінки шоколадного кольору. Це може бути, як темний шоколад, так і пастельний бежевий колір. Ще популярними будуть теракотові та руді тони.

Ідеальним доповненням до коричневого стануть такі кольори, як червоний, зелений, фіолетовий і синій. Тому тут можна експериментувати як вам того захочеться.

Також краще заздалегідь подбати про те, щоб придбати верхній одяг коричневих тонів (пальто, куртка або плащ). Оскільки з цими базовими речами можна комбінувати значну частину гардероба, створюючи унікальні образи. Вишенькою на торті повинно стати коричневе взуття і допоміжні аксесуари.

Займатися шопінгом приємно завжди. Отож не відкладайте покупку нового осіннього гардероба, аби ця осінь стала особливою і стильною.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Pantone визначив наймодніші кольори осені-2020.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини