Головна Новини Дозвілля мода Осінь 2020: які спідниці будуть в моді
commentss НОВИНИ Всі новини

Осінь 2020: які спідниці будуть в моді

Допомагає створювати стильні образи, підкреслює фігуру і приховує недоліки

4 вересня 2020, 19:41 comments1154
Поділіться публікацією:

Спідниця — незамінний елемент жіночого гардеробу. Вона допомагає відчувати себе жіночно і стильно, підкреслюючи щоденні образи. Про те, які спідниці будуть в тренді цієї осені пише видання obozrevatel.

Осінь 2020: які спідниці будуть в моді

Осінь 2020: які спідниці будуть в моді. Фото: unsplash.

Джинсова спідниця — її точно хоч раз одягала кожна модниця. І новий осінній сезон не буде винятком: джинсовий варіант спідниці можна поєднувати майже з усім, що є в гардеробі. І футболки, і светри, і блузи — підійде абсолютно все. А з взуття під неї краще вибрати кросівки або кеди.

Також в моду повертається спідниця плісе. Вона відмінно поєднується зі шкіряною курткою і масивним взуттям. Для завершення образу можна використовувати аксесуари великих розмірів і окуляри.

Спідниця-олівець ніколи не втрачає свою актуальність, оскільки добре сідає на талію і приховує всі недоліки. Також вона зручна тим, що її можна носити як з класичними туфлями, так і з кедами.

Спідниця сліп хоч і новий тренд, але вона вже встигла підкорити безліч дівчат. Такий фасон дозволяє поєднувати непоєднуване: комбінувати класику зі спортивним взуттям.

Спідниця на запах колись була дуже популярна, і зараз знову повертається в моду. Дизайнери пропонують моделі з середніми і глибокими розрізами у стегна, які будуть кріпитися за допомогою гудзиків або зав'язок.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Осінь-зима 2020: які кольори будуть в тренді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини