Головна Новини Дозвілля мода Осінь 2020: які кросівки зараз в тренді
commentss НОВИНИ Всі новини

Осінь 2020: які кросівки зараз в тренді

Вони точно доповнять ваш гардероб

9 вересня 2020, 16:44
Поділіться публікацією:

Осінь вже настала, а значить пора оновлювати свій осінній гардероб. І почати слід саме з взуття — це один з основних елементів всього образу. Кросівки і далі продовжують набувати популярності, передає видання womanel. Вони не тільки практичні, але і досить гарні, адже підходять під більшість нарядів. А на початку осені кросівки будуть справжньою знахідкою для модниць, тому що врятують від холоду і додадуть стилю легкість. В цьому році наймоднішими будуть спортивні, ретро і з гумовим язичком.

Осінь 2020: які кросівки зараз в тренді

Осінь 2020: які кросівки зараз в тренді. Фото: pexels.

Спортивний варіант кросівок допоможе скрасити робочі будні, не жертвуючи модним вбранням. Великий плюс подібних моделей полягає в тому, що вони поєднуються практично з будь-яким образом і кольором. Фахівці рекомендують вибирати масивні кросівки з об'ємною підошвою: це завершить образ і підкреслить розслабленість.

Осінь 2020: які кросівки зараз в тренді - фото 2

Кросівки в стилі ретро не здають позицій серед трендів нового сезону. А все тому, що їх легко комбінувати як з класичним стилем, так і зі спортивним. Зараз можна побачити їх в поєднанні строгих брюк або джинсових спідниць. Дизайнери віддають перевагу моделям з тонкою підошвою і з замшевими вставками.

Осінь 2020: які кросівки зараз в тренді - фото 3

Спортивне взуття з гумовим язичком — достатньо новий тренд цього сезону. Їх дизайн можна побачити в однотонних тонах, але з градуально пеновою танкеткою, що підкреслює дану модель.

Осінь 2020: які кросівки зараз в тренді - фото 4

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, осінь 2020: які спідниці будуть в моді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини