Головна Новини Дозвілля мода Чим доповнити свій образ цієї осені: 8 стильних аксесуарів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим доповнити свій образ цієї осені: 8 стильних аксесуарів

Аксесуари, без яких цієї осені нікуди

30 вересня 2020, 19:25
Поділіться публікацією:

Перед вами список наймодніших аксесуарів цієї осені, щоб підкреслити свій образ і завжди виглядати стильно. Про це пише видання apostrophe.

Чим доповнити свій образ цієї осені: 8 стильних аксесуарів

8 стильних аксесуарів. Фото: pixabay

Шапочки-біні стали справжнім хітом ще минулої осені, але в цьому сезоні вони теж не здають своїх позицій. Біні добре поєднуються як з класичними нарядами, так і з щоденними.

Великі кулони були дуже модними в 90-х роках, а зараз знову повертаються до модниць. Ці прикраси відмінно поєднуються з гольфами, водолазками і сукнями. А також ними можна завершити образ, якщо ви одягнули шкіряну чи джинсову куртку.

Цієї осені в тренді максимально прості пояса. Краще всього вибрати однотонні, так як їх можна поєднувати практично з усім: і з класичними брюками, і з елегантними сукнями.

Поясні сумки або "бананка", як люблять їх називати. Вони добре підходять для повсякденного образу, тому завоювали любов багатьох модниць.

А ось шкарпетки з оригінальним принтом тримаються в моді вже протягом декількох років. Вони роблять образ яскравим і досить креативним, що не може не сподобатись.

Яскраві шнурки навіть повсякденне взуття зможуть доповнити, зробивши його максимально стильним.

Цієї осені знову в моду повернулися класичні кепки. Тому не варто забувати, що різнокольорові кепки, з малюнками, зі стразами — все це зараз вже неактуально.

Берет є одним з головних аксесуарів осені. І цей рік теж не став виключенням — він зможе не тільки підкреслити ваш образ, але і зігріти в холодну погоду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, осінь 2020: з чим носити шкіряну куртку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини