Головна Новини Дозвілля мода Adidas випустив свою версію кроксів: скільки коштує новинка
commentss НОВИНИ Всі новини

Adidas випустив свою версію кроксів: скільки коштує новинка

Новинка від Adidas представлена в двох кольорах

7 жовтня 2020, 14:15
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відомий бренд спортивного одягу і взуття Adidas представив покупцям свою новинку. Взуття під назвою Аdilette Clog є альтернативою популярним кроксам. Про це повідомляє видання 24-59.

Adidas випустив свою версію кроксів: скільки коштує новинка

Фірмові гумові капці мають значний попит, тому не дивно, що Adidas вирішив створити свою версію цього взуття, щоб залучити ще більше покупців. Ці гумові капці, дизайн яких схожий на модель кросівок Superstar, прикрашені чорними смужками та логотипами бренду. А за формою вони нагадують взуття Crocs, яка не тільки дуже зручне, легке, але і вельми практичне.

Новинка від спортивного гіганта Adidas представлена у двох кольорах — чорному і білому, а купити її поки можна тільки на американському офіційному сайті бренду за 45 доларів (близько 1300 гривень).

Adidas випустив свою версію кроксів: скільки коштує новинка - фото 2
Adidas випустив свою версію кроксів: скільки коштує новинка - фото 3

Нагадаємо, що популярна мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's створила яскраву колаборацію зі всесвітньо відомим брендом Adidas.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модний французький бренд представив взуття на три пальці, яке розсмішило користувачів соціальної мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини