Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Які дерева не рекомендується садити біля будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Які дерева не рекомендується садити біля будинку

Цими деревами можна милуватися з двору

15 вересня 2020, 11:35
Поділіться публікацією:

Кожне дерево має свою потужну енергетику, яка по-особливому впливає на людину. Тому, згідно з давніми прикметами, деякі породи дерев не слід садити біля будинку. Які саме? Відповіддю на це питання поділилося видання Mereza.

Які дерева не рекомендується садити біля будинку

Guido Mieth | Getty Images

Береза

Колись люди вірили, що в кронах цього дерева живуть духи й не всі вони доброзичливі, тому берези не садили у дворі. Але це гарне дерево можна було часто побачити біля паркану, тому що воно має захисні властивості та оберігає житло від зла. Можливо, такі рекомендації пов'язані з особливостями берези: вона витягує багато вологи із землі та має потужну структуру коренів.

Волоський горіх

Це дерево можна садити на ділянці, але далеко від будівель. І справа тут не в прикметах, а в його сильній кореневій системі, яка може пошкодити фундамент споруди.

Іва

Її рекомендується садити якомога далі від будинку, тому що це дерево називають "вампіром". Воно поглинає негативну енергію, а ось коли вона закінчується, верба починає відбирати позитивну.

Сосна

Попри позитивну енергетику, садити дерево потрібно з дотриманням певних умов, так, щоб сосна не затіняла і не погубила  кущі та дерева, які зростають з нею по сусідству.

Тополя

Це дерево не заведено садити на ділянці, але для городу воно підходить ідеально. Тополя забирає біль і негативну енергію. Але поблизу житла її садити не варто через те, що сильні пориви вітру можуть переламати її стовбур, а це загрожує серйозними руйнуваннями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як дерева впливають на наше IQ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини