Головна Новини Дозвілля діти Історії для створення "Єралашу" - розповіді вчителів про витівки школярів на дистанційному навчанні
commentss НОВИНИ Всі новини

Історії для створення "Єралашу" - розповіді вчителів про витівки школярів на дистанційному навчанні

Діти ніколи не втрачають можливості побешкетувати

30 жовтня 2020, 00:52
Поділіться публікацією:

Через карантин Міністерство освіти було змушене перевести всі навчальні заклади на дистанційне навчання. Але навіть при такому режимі дітвора намагалися урізноманітнити його, щоб процес науки відбувався весело і цікаво. Добірку невигаданих історій про витівки учнів з перших вуст — від вчителів, зробило видання Освіторія.

Історії для створення "Єралашу" - розповіді вчителів про витівки школярів на дистанційному навчанні

Фото перед комп'ютером

Викладач Ярослав Лисенко поділився курйозом, коли один недбайливий учень поставив на заставку своє фото і просто був відсутній на онлайн-уроках. Цікаво, що фото було зроблено таким чином, що на ньому навіть збереглася обстановка кімнати. Просто обличчя учня було якимось беземоційним. Радує, що дитина перебувала завжди недалеко, і як тільки чув, що його викликають, відразу з'являвся в кадрі.

Ще один школяр під час онлайн-уроку був присутній на занятті тільки тілом, його розум перебував за межами кімнати, про що свідчила відсутність розуміння пройденого матеріалу. Згодом виявилося, що хлопець весь час дивився телевізор з мінімальним звуком, сидячи перед камерою.

Привиди на уроці

Ще один клас вирішив пожартувати над улюбленою вчителькою. Діти домовилися про те, що при включенні "конференції" постануть перед камерами в образі привидів.

Костюм кожного з них складався з білого простирадла, поверх якого на очі були надіті сонцезахисні окуляри. Здивована викладачка була змушена звернутися до класної керівниці класу, яка закликала дітей позбутися нарядів.

Учительський кіт злякав шиншилу школяра

На дистанційному уроці з хімії кішка вчителя виявилася не в захваті від такого виду навчання та почала голосно розповідати про це на своїй котячій мові. Один з учнів змушений був перервати урок, звернувшись до викладача "вимкнути кота", тому що мурлика налякав його домашнього улюбленця — шиншилу. На доказ дитина продемонстрував гризуна, який пищав. Вчителька була змушена просити "вимкнути шиншилу". Урок був зірваний, зате діти отримали яскравий досвід дистанційної взаємодії тварин замість нецікавої хімії.

Учениця прикинулася, що у неї зависла зв'язок

Всі діти часто втомлюються на уроках, особливо це стосується останніх. Під час них діти особливо відволікаються на щось стороннє.

Одна з учениць просто вирішила прикинутися, що зв'язок зник, а її зображення на моніторі "зависло". Для цього дівчинка чудово "грала" своє завмерле зображення, роблячи вигляд, що не чує питання вчителя. Втім, учитель здогадався про витівку, коли "зависання" набуло масового характеру.

Масовий страйк першокласників

В одному з класів першокласники завжди починали онлайн-урок з розповідей про їх настрій. Зазвичай, діти ділилися: "мені сумно, тому що ...", "мені радісно, тому що ...", "зараз я відчуваю ..." тощо.

Однак один раз такий ритуал придбав несподіваний поворот: хлопчик, з якого повинен було починатися "коло ранкових емоцій", заявив: "У мене настрій такий — не хочу вчитися!" і після цього він вимкнув екран. Це підхопили інші учні і один за іншим вимкнули екрани. Вчителька першокласників була дещо шокована від такого масового страйку.

Раніше "Коментарі" писали про те, що названі найстрашніші книги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини