Головна Новини Дозвілля діти Як поводити себе з чужими дітьми, які вередують
commentss НОВИНИ Всі новини

Як поводити себе з чужими дітьми, які вередують

Кричати і бити чужих дітей ні в якому разі не можна

5 червня 2020, 16:55 comments1317
Поділіться публікацією:

Напевно, ви не раз помічали, як чужа дитина може вередувати і вести себе не гарно. Але в суспільстві не прийнято виховувати чужих дітей, хіба що можна зробити зауваження батькам. Але що робити, якщо чужа дитина навмисно погано себе веде по відношенню до вас?

Як поводити себе з чужими дітьми, які вередують

В першу чергу, важливо пам'ятати, що деякі речі дітям просто властиві — і це не навмисне порушення вашого спокою. Так, діти можуть голосно говорити чи сміятися на вулиці, можуть носитися по коридорах громадського місця — тому що таку поведінку диктують особливості їх вікового розвитку.

Але зовсім інша справа, коли дитина вередує і веде себе погано по відношенню до вас. У таких випадках, необхідно адресувати свої претензії безпосередньо батькам. Якщо ж дорослих поруч немає, і дитина гуляє сама, то не можна на неї кричати або застосовувати фізичне насильство, краще зробіть зауваження.

Чіпати чужу дитину можна тільки в тому випадку, якщо йому або комусь з оточуючих загрожує небезпека. Наприклад, дитина біжить під машину, замахується каменем на іншу людину і т. д.

Якщо вам доводиться говорити з чужою дитиною, використовуйте доступні віком аргументи, щоб пояснити, у чому небезпека її поведінки і чому вона веде себе погано. Попросіть її не робити те, що викликає у вас дискомфорт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як розважити дитину, якщо вона скаржиться на нудьгу. Кілька порад батькам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини