Головна Новини Дозвілля книги ТОП-5 книг, які ви прочитаєте на одному диханні
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 книг, які ви прочитаєте на одному диханні

Від цих книг вам буде складно відірватися

9 листопада 2020, 00:30 comments1058
Поділіться публікацією:

Якщо хочете відволіктися від реальності й зануритися в барвисту літературну історію, тоді представляємо вам підбірку книг, які вам в цьому допоможуть.

ТОП-5 книг, які ви прочитаєте на одному диханні

фото з відкритих джерел

"Любов живе три роки", Фредерік Бегбедер

Цей роман отримав широку популярність, адже в ньому йдеться про кохання. Автор вважає, що це прекрасне почуття пов'язане з певними гормонами, які виробляє наш організм. Але через три роки емоційна залежність партнерів згасає ... Чи правда це? І що робити далі?

"Шалено багаті азіати", Кевін Кван

Книга, в якій ідеально переплітається іронічний гумор, закручена любовна лінія, крапелька божевілля і велика кількість модних брендів. У центрі сюжету опиняється дівчина Рейчел Чу, яка дізнається, що її бойфренд — один з найзавидніших азіатських наречених.

"Місто жінок", Елізабет Гілберт

Сюжет книги переносить глядачів в Нью-Йорк в 1940-і роки й розповідає про життя молодих героїнь. Це історія про бар'єри, з якими стикаються дівчата і про те, як вони їх долають у пошуках радості життя.

"Рецепти щастя", Ельчін Сафарлі

Щоб зробити зимові вечори більш затишними, вам буде потрібна ця книга. У ній ви знайдете душевні історії про людей, сім'ї та дитинство. І рецепти, які тут же хочеться повторити на своїй кухні.

"Лист незнайомки", Стефан Цвейг

Її називають однією з найсильніших новел. У ній розповідається історія жінки, яка сильно і жертовно любить чоловіка протягом усього життя, але він про це навіть не підозрював.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які книги варто прочитати кожній жінці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини