Головна Новини Дозвілля книги Чому нас вчить читання: 5 корисних звичок
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому нас вчить читання: 5 корисних звичок

Допоможе виробити в собі унікальні і корисні звички

8 вересня 2020, 21:10 comments1606
Поділіться публікацією:

Шукати нову захоплюючу літературу, а потім насолоджуватися кожною новою сторінкою — це не тільки дуже цікаво, але ще і продуктивно. І, якщо до прочитання книги підійти з усією відповідальністю, то можна виробити в собі пару хороших звичок. Про це пише видання lemonade.

Чому нас вчить читання: 5 корисних звичок

Чому нас вчить читання: 5 корисних звичок. Фото: unsplash.

Книги — це можливість постійно вдосконалювати свої знання. Майже всі художні твори, крім одноденних романів, збагачують мову і поглиблюють наші пізнання.

Література допомагає нам подолати страх самотності. Це може злегка здивувати, але факт залишається фактом. Тому що в процесі читання, людина знаходиться на самоті, розвиваючи в собі звичку комфортного перебування наодинці з самою собою.

Книга — найкращий стимулятор для розумових здібностей. Відомий американський підприємець Уоррен Баффетт читав по 500 сторінок кожен день. Він був упевнений в тому, що саме так формуються знання. Просте заняття, на яке може знайти час абсолютно будь-яка людина, далеко не кожному під силу, говорив Баффет.

Література вчить нас переймати досвід і мудрість. Адже дуже часто ми можемо не сприйняти всерйоз поради своїх близьких, але книги в цьому плані спрацьовують набагато ефективніше. Прочитавши історію якогось героя до самого кінця, читач разом з ним переймає досвід і силу, які закладені в сюжеті.

Читання розвиває концентрацію. Коли ви занурені в процес, то звертаєте увагу на всі деталі, щоб нічого не упустити. Саме це дозволяє бути терплячими і спокійнішими, що не може не знадобитися в житті.


Також видання "Коментарі" розповість, "Відірвати від серця": як позбутися від старих речей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини